Τάσια αυτοκινήτου μεγέθη χρώματα και τιμές

Τα τάσια αυτοκινήτου είναι διασκεδαστικά.

Υπάρχουν τόσα πολλά διαφορετικά σχήματα και φινιρίσματα για να παίξετε με αυτό που θα έκανε το κεφάλι σας να γυρίζει.

Τώρα το διασκεδαστικό μέρος βασίζεται αποκλειστικά σε εσάς. Όταν βρείτε το τάσι που καλεί το όνομά σας, δεν υπάρχει αμφιβολία για την άμεση έλξη. Αλλά είναι όλα σχετικά με την εμφάνιση ή χρειάζεστε πραγματικά τάσια;

Το πρώτο ερώτημα είναι ποιος χρειάζεται τάσια; Η εύκολη απάντηση είναι κάθε οδηγός που προσπαθεί να παραμείνει εντός του προϋπολογισμού του.

Μερικοί άνθρωποι αγαπούν την εμφάνιση των φανταχτερών ζαντών, αλλά άλλοι θέλουν το καλύτερο και των δύο κόσμων, την εμφάνιση των ζαντών χωρίς την υψηλή τιμή.

Τα διαδικτυακά καταστήματα με αξεσουάρ αυτοκινήτων αγαπούν και εξυπηρετούν άτομα που είναι οικονομικά υπεύθυνα, αλλά δεν θα θυσιάσουν καθόλου το προσωπικό τους στυλ.

Ένα υπέροχο σύνολο τάσια μπορεί να κάνει μια αδιαμφισβήτητη δήλωση μόδας και μπορεί να κάνει οποιοδήποτε αυτοκίνητο να ξεχωρίζει στο πλήθος.

Μερικοί άνθρωποι πηγαίνουν για το χρώμιο, ενώ άλλοι προτιμούν τα κομψά σχεδόν τρομακτικά μαύρα τάσια ή και αγγλιστί hubcaps που μοιάζουν ότι γεννήθηκαν από το πιο σκοτεινό μέρος του ωκεανού. Ορισμένα σχέδια είναι απλά και υποτιμημένα, ενώ άλλα μοιάζουν να θέλουν να μεταμορφωθούν μπροστά στα μάτια σας και είναι τέλεια για τους τολμηρούς.

Δείτε διαθέσιμα τάσια μαρκέ.

Ακόμα άλλοι προτιμούν το κλασικό χρώμιο σε μοντέρνα σχήματα. Άλλα σχέδια αφηρημένης και ελεύθερης μορφής μοιάζουν να ήταν διαμορφωμένα με τεχνολογία και ευαισθησίες εξωγήινων. Σε κάθε περίπτωση, οι προτιμήσεις που εκπροσωπούνται είναι μεγάλες και ποικίλες.

Στην περίπτωση του μεγέθους έχει σημασία στην πραγματικότητα, και είναι εξαιρετικά σημαντικό να ξέρετε ποιο μέγεθος από καπάκια ταιριάζει σε εσάς. Αφού καταλάβετε το στυλ ή την εμφάνιση που θέλετε να δώσετε στο αυτοκίνητό σας, τα παρακάτω είναι ζωτικής σημασίας για να έχετε τη σωστή μέτρηση του τάσι που θα χρειαστείτε.

Σε αυτό το σημείο οι περισσότεροι άνθρωποι θα θέλουν να βγάλουν την ταινία μέτρησης και να την ευθυγραμμίσουν με το στρογγυλό ελαστικό, αλλά αυτό είναι λάθος. Ο μόνος τρόπος για να μάθετε το μέγεθος του καλύμματος των τροχών σας είναι να επαληθεύσετε το μέγεθος των ελαστικών σας.

Εάν ελέγξετε τις πλευρές του ελαστικού σας, θα δείτε έναν μακρύ κωδικό που τελειώνει με το γράμμα “R” και έναν άλλο αριθμό. Έτσι, αν δείτε, για παράδειγμα, έναν κωδικό που τελειώνει σε R14, σημαίνει ότι χρειάζεστε 14 ” τάσια για το αυτοκίνητό σας. Ο κωδικός R15 αντιστοιχεί σε 15, ο R16 αντιστοιχεί σε 16 “ και ούτω καθεξής.

Δείτε τα διαθέσιμα τάσια αυτοκινήτου.

Σαν κατάστημα σας προσφέρουμε τώρα τη μεγαλύτερη ποικιλία μεγεθών που μπορείτε να φανταστείτε, ώστε να μπορείτε να αποκτήσετε ακόμη και τα μικρότερα 13 “ ή και τα μεγαλύτερα τάσια 17 για το αυτοκίνητό σας.

Επιπλέον, έρχονται σε πολλά φινιρίσματα και υλικά. Παρόλο που κάποιοι μπορεί να έχουν προτίμηση για χρώμιο, χρώμα αλουμινίου ή μαύρα τάσια όλα πάνω στο αυτοκίνητό τους, άλλοι μπορεί να ερωτευτούν τη μοντέρνα εμφάνιση των κομψών ακτινωτών που αυξάνονται σε δημοτικότητα.

Επομένως, μην σταματήσετε να μπορείτε να εκφραστείτε με ό, τι θέλετε χωρίς να σπάσετε τον προϋπολογισμό σας μέσα από μια ποικιλία μαρκών όπως Gorecki, Lampa, Pilot και Simoni Racing .

Τώρα που ξέρετε πώς να επιλέξετε τα σωστά τάσια για το αυτοκίνητό σας εδώ είναι ένας εξαιρετικός χώρος για τα τελευταία trends σε τάσια.

 

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


  • Θα κάνεις τις αγορές σου με ένα κλικ!
  • Θα έχεις τη λίστα επιθυμιών σου!
  • Προσφορές ΜΟΝΟ για σένα!
  • Μαζεύεις εκπτωτικούς πόντους

Είσοδος μελών