Σχετικά με εμάς

Η Αποστολή μας

Αγαπητοί οδηγοί και αυτοκινητιστές, σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα μας.

Στο mycar προσφέρουμε την καλύτερη ποιότητα και ποικιλία προϊόντων αξεσουάρ και ειδών αυτοκινήτου, χρησιμοποιώντας online τεχνολογίες αιχμής καθώς και την καλύτερη ομάδα συνεργατών. Η προτεραιότητα μας είναι η σωστή και άμεση εξυπηρέτηση του κάθε επισκέπτη, με στόχο πάντα την ικανοποίηση σας.

Το mycar.gr αποτελεί την ψηφιακή επέκταση του φυσικού μας καταστήματός Mycar, στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης που ιδρύθηκε το 1981.  Επεκτάθηκε και πήρε την σημερινή του μορφή από τον Αθανάσιο Χατζημιχαήλ. Εισερχόμενοι στην σύγχρονη ψηφιακή εποχή και στις απαιτήσεις της, δεν μπορούσαμε παρά να επεκταθούμε και στο ηλεκτρονικό εμπόριο, με τις ίδιες αρχές και το ήθος που λειτουργούμε εδώ και 42 χρόνια, στον ίδιο χώρο, απευθυνόμενοι πλέον σε πανελλαδικό επίπεδο. Το επιχειρηματικό και εμπορικό σκηνικό μπορεί να αλλάζει συνεχώς, αλλά η πελατοκεντρική μας προσέγγιση παραμένει αναλλοίωτη μέσα στα χρόνια.

Το mycar.gr είναι ένα σύγχρονο και εύχρηστο ηλεκτρονικό κατάστημα, το οποίο παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα των αξεσουάρ και ειδών αυτοκινήτου. Εξελισσόμαστε καθημερινά στο χώρο των ανταλλακτικών, διευρύνοντας  συνεχώς την ποικιλία των προϊόντων μας. Εντός του καταστήματος μας, μπορείτε να πλοηγηθείτε σε όλες τις κατηγορίες προϊόντων,  διαλέγοντας αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες και απαιτήσεις του οχήματός σας. Οι αξίες που μας κατευθύνουν είναι η άριστη εξυπηρέτηση του πελάτη,  με αφοσίωση, ειλικρίνεια και συνέπεια, αγαπώντας το αυτοκίνητο και την δουλειά που κάνουμε τόσο στο φυσικό όσο και στο online μας κατάστημα.

Ανεξάρτητα αν υλοποιείτε βασικές επισκευές, πραγματοποιείτε συντήρηση ή αλλάζετε αξεσουάρ εσωτερικά και εξωτερικά του αυτοκινήτου σας, η υψηλή ποιότητα των προϊόντων που διαθέτουμε στο mycar.gr αποτελεί σφραγίδα εγγύησης για την κάθε σας ανάγκη. Η πολυετής συνεργασία μας με ευρέως γνωστούς προμηθευτές στον κλάδο, εξασφαλίζει την άμεση, φιλική και σωστή εξυπηρέτηση σας.

Με εκτίμηση προς τον καθένα από εσάς ξεχωριστά,

Αντώνιος Χατζημιχαήλ

mycar.gr αξεσουάρ και είδη αυτοκινήτου

Κριτικές του καταστήματος μας και των προϊόντων μας

1-5 από 412 αξιολογήσεις
 1. Α

  Όπως περιγράφεται

  (0) (0)
 2. Α

  Πολύ ευχαριστημένος

  (0) (0)
 3. Χ

  Γρήγορη παραλαβή και συσκευασία πολύ καλή

  (0) (0)
 4. Χ

  Συσκευασία πολύ προσεγμένη και άμεση παραλαβή εντός 3 ημερών.

  (0) (0)
 5. ΜΑ

  Εξαιρετική

  (0) (0)