Εγγύηση Ασφάλειας Αγορών

Αν για οποιοδήποτε λόγο θελήσεις να ακυρώσεις την παραγγελία σου πριν την παραλάβεις ή να κάνεις επιστροφή ενός προϊόντος, μπορείς να ζητήσεις την επιστροφή των χρημάτων σου*. Σε αυτή την περίπτωση, τα χρήματά σου επιστρέφονται άμεσα και γρήγορα.

Μπορείς να ακυρώσεις την παραγγελία σου ανά πάσα στιγμή. Αυτό μπορεί να γίνει μέσα από τον λογαριασμό σου ή επικοινωνώντας μαζί μας. Σε κάθε περίπτωση εγγυόμαστε ότι θα πάρεις τα χρήματά του προϊόντος πίσω στο ακέραιο.

Μπορείς να επιστρέψεις τα προϊόντα που αγοράζεις εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους στην αρχική τους κατάσταση χωρίς καμία επιβάρυνση.

Βρήκες κάποιο ελάττωμα σε κάποιο προϊόν της παραγγελίας σου; Για 6 μήνες μετά την παραλαβή της, σου επιστρέφουμε το πλήρες ποσό της αξίας του προϊόντος, αφού επιβεβαιωθεί το ελάττωμα. Δείτε περισσότερα στην σελίδα εγγυήσεις mycar

Δωρεάν Επιστροφές mycar

Εάν παρέλαβες λάθος ή ελαττωματικό προϊόν, η διαδικασία επιστροφής είναι δωρεάν*, εξαιρετικά απλή και άμεση. Το mycar αναλαμβάνει όλα τα έξοδα επιστροφής και επαναποστολής της παραγγελίας σε περίπτωση που θέλεις αντικατάσταση προϊόντος.

*Για να μπορέσουμε να σε εξυπηρετήσουμε και να εγγυηθούμε την επιστροφή των χρημάτων σου, ισχύουν προϋποθέσεις και περιορισμοί. Μπορείς να μάθεις περισσότερα διαβάζοντας στους όρους χρήσης την Πολιτική Επιστροφών.

Διαρκής Εξυπηρέτηση mycar

Η ομάδα του mycar βρίσκεται κοντά σου καθ’ όλη την διαδικασία της αγοράς αλλά και μετά. Από τη στιγμή που κάνεις την παραγγελία, γνωρίζουμε και ελέγχουμε κάθε βήμα του δέματός σου μέχρι να φτάσει στα χέρια σου. Ακόμα και αφού παραλάβεις το δέμα, είμαστε δίπλα σου παρέχοντας την καλύτερη δυνατή υποστήριξη για να λύσουμε όποια απορία ή πρόβλημα προκύψει.

Ασφαλείς πληρωμές mycar

Στο mycar τηρούμε αυστηρά τους διεθνείς κανονισμούς ασφαλείας ηλεκτρονικών συναλλαγών. Έτσι τα στοιχεία της κάρτας σου όπως και τα προσωπικά σου στοιχεία είναι πάντα ασφαλή. Τα στοιχεία της κάρτας δεν αποθηκεύονται στην πλατφόρμα μας αλλά με ασφάλεια στην συνεργαζόμενη τράπεζα.

Το mycar σας παρέχει μέσω της Τράπεζας Πειραιώς τις υπηρεσίες Visa Secure και Mastercard Identity Check, σχεδιασμένες με βάση το πρωτόκολλο 3D-Secure. Οι υπηρεσίες αυτές πιστοποιούν τους κατόχους καρτών πληρωμής (πιστωτικών, χρεωστικών ή επώνυμων προπληρωμένων καρτών), όταν εκτελούνται συναλλαγές στο e-shop μας. Με αυτό το πρόσθετο επίπεδο ασφάλειας, οι υπηρεσίες 3D-Secure θωρακίζουν περαιτέρω τις συναλλαγές στον ιστότοπό μας.

Η πιστοποίηση της πληρωμής κάνει τις αγορές μέσω διαδικτύου περισσότερο ασφαλείς, τόσο για τους αγοραστές όσο και για την επιχείρηση δημιουργώντας ένα ασφαλές κανάλι ηλεκτρονικού εμπορίου.

Η online διαδικασία πιστοποίησης είναι στιγμιαία και ενεργοποιείται κάθε φορά που χρησιμοποιείται μια κάρτα Visa ή MasterCard στο e-Shop μας και προηγείται της αίτησης για έγκριση της χρέωσης της κάρτας.