Χειμερινή προστασία αυτοκινήτου

Χειμερινή προστασία αυτοκινήτου

Η χειμερινή περίοδος είναι ιδιαίτερα σκληρή για τα αυτοκίνητά μας. Η βροχή, το χιόνι και ο πάγος είναι συχνά καταστροφικά για τη βαφή, ενώ το αλάτι προκαλεί σκούριασμα.

Μάθετε εδώ πώς μπορείτε να προστατέψετε το αυτοκίνητό σας μέχρι το τέλος της σεζόν.

Συχνή Πλύση:

Ο καλύτερος τρόπος για να προστατέψετε το αυτοκίνητό σας από τη διαβρωτική επίδραση του αλατιού και του νερού είναι να το πλένετε συχνά.

Με το να ξεπλένετε τακτικά το αλάτι, αποτρέπετε την ανάπτυξη σκουριάς.

Κερί:

Με την εφαρμογή κεριού, βάζετε ουσιαστικά ένα προστατευτικό στρώμα πάνω από το χρώμα.

Το κερί δημιουργεί ένα εμπόδιο ανάμεσα στην επιφάνεια του αυτοκινήτου και το χιόνι, τον πάγο, το αλάτι και τη ρύπανση κατά τη διάρκεια του χειμώνα.

Κάλυψη:

Εάν το αυτοκίνητό σας είναι παρκαρισμένο έξω για μεγάλα διαστήματα κατά τη διάρκεια του χειμώνα, προστατεύστε το με ένα κάλυμμα. Κουκούλες αυτοκινήτου ειδικά σχεδιασμένες για την προστασία από κρύο καιρό θα κρατήσουν την υπερβολική υγρασία μακριά από το χρώμα του αυτοκινήτου σας.

Μπαταρία:

Εάν το αυτοκίνητό σας είναι άνω των πέντε ετών, βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει την μπαταρία πριν πέσουν πολύ οι θερμοκρασίες, κάτι το οποίο… ξεζουμίζει τις αδύναμες μπαταρίες! Βεβαιωθείτε ότι οι ακροδέκτες είναι σφιχτοί και ψεκάστε με ένα προστατευτικό λίπανσης.

Αλλαγή λαδιού και φίλτρου: Για να παρατείνετε τη διάρκεια ζωή του κινητήρα σας, πριν από τον βαρύ χειμώνα αλλάξτε λάδια!

Βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για το αυτοκίνητό σας αυτόν το χειμώνα εδώ

Share this post

Αφήστε μια απάντηση


  • Θα κάνεις τις αγορές σου με ένα κλικ!
  • Θα έχεις τη λίστα επιθυμιών σου!
  • Προσφορές ΜΟΝΟ για σένα!
  • Μαζεύεις εκπτωτικούς πόντους

Είσοδος μελών