Πατάκια αυτοκινήτου από την εταιρία CIK, πολωνικής προέλευσης, κατασκευασμένα από μοκέτα με τρίχες υψηλής αντοχής, οι οποίες είναι ανθεκτικές στην τριβή και την καθημερινή χρήση σε μαύρο χρώμα με περιμετρικό φινίρισμα – ρέλι από βελούρ υλικό (απομίμηση βελούδου), σχεδιασμένα ακριβώς για να εφαρμόζουν τέλεια στις μετρήσεις του εκάστοτε οχήματος – μαρκέ. Διαθέτουν κουμπιά στερέωσης fix-pointsγια όσα οχήματα είναι εξοπλισμένα με τις αντίστοιχες εργοστασιακές υποδοχές και αντιολισθητικό πάτο για να παραμένουν σταθερά στο πάτωμα της καμπίνας κατά την είσοδο/έξοδο των επιβατών. Χάρις στα εξαιρετικής ποιότητας υλικά και την άριστη κατασκευή τους, διακοσμούν κομψά το δάπεδο της καμπίνας σας και παρέχουν υψηλή προστασία από βρωμιά, σκόνη, λάσπες και υγρασία. Ιδανικό αξεσουάρ αυτοκινήτου για όλες τις εποχές, ανθεκτικά στο χρόνο, πλένονται και καθαρίζονται πολύ εύκολα, διατηρώντας το αρχικό τους σχήμα. Εύκολη και γρήγορη τοποθέτηση.
- Χρώμα: Μαύρο.
- Υλικό: Μοκέτα με βελούδινο φινίρισμα (ρέλι).
- Περιλαμβάνει: Fix points (κουμπιά στερέωσης) – αν διαθέτει το αυτοκίνητο.
– Με αντιολισθητικό πάτο.
*ΠΡΟΣΟΧΗ!! Η φωτογραφία ενδέχεται να είναι ενδεικτική, καθώς το σχέδιο/μοτίβο (pattern) σε κάθε πατάκι μπορεί να διαφέρει ανάλογα τις μετρήσεις του εκάστοτε οχήματος. Eπίσης, ενδέχεται να υπάρχει μικρή απόκλιση στα χρώματα της προεπισκόπησης του προϊόντος, η οποία οφείλεται αποκλειστικά στη διαφοροποίηση της κάθε οθόνης υπολογιστή, laptop, smartphone, tablet ή και άλλης ηλεκτρονικής συσκευής που χρησιμοποιείτε.
Συσκευασία 4 τεμαχίων.
(0030) 2310638800
Πατάκια αυτοκινήτου λαστιχένια μαύρα 4τεμ. - Guard
Βάση - Αντάπτορας Τεμπέλη Ειδική για DACIA LODGY 2018> (+ΚΑΛΩΔΙΟ 12V) Rati σε μαύρο χρώμα - 1 Τεμάχιο
Πατάκι PVC Πορτ μπαγκαζ Force Profit Boot Protector ΜΑΥΡΟ 118X80cm
Πατάκια Αυτοκινήτου Gledring (0237) Συμβατά Με Kia Optima 2012+ 4Τμχ
ΜΑΡΚΕ ΠΑΤΑΚΙΑ EXECUTIVE ΜΟΚΕΤΑ ΓΙΑ VOLVO S90 09/2016+ ΣΕ ΜΑΥΡΟ ΧΡΩΜΑ ME ΚΟΥΜΠΩΜΑΤΑ LAMPA - 4 ΤΕΜ.
Ηλιοπροστασία Εξωτερική FORCE X-LARGE 185x110
Rain Clear ProVision 300ml - Απωθητικό Βροχής
ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΤΕΜΠΕΛΗΣ ARMSTER 2 ΓΙΑ FIAT PANDA 2003-2012 ΜΕ ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΗ ΤΣΕΠΗ ΑΠΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΡΜΑΤΙΝΗ ΣΕ ΓΚΡΙ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟ ΧΡΩΜΑ ΜΕ ΑΝΤΑΠΤΟΡΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ RATI - 1 ΣΕΤ (V01671/RT + V01565/RT)
ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΤΕΜΠΕΛΗΣ ARMSTER 3 ΓΙΑ DACIA SPRING 2021+ ΑΠΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ VEGAN ΔΕΡΜΑ ΣΕ ΜΑΥΡΟ ΧΡΩΜΑ ΜΕ ΑΝΤΑΠΤΟΡΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ RATI - 1 ΣΕΤ (V01698/RT + V01566/RT)
ΚΑΠΑΚΙΑ ΒΑΛΒΙΔΩΝ ΜΠΑΛΕΣ ΜΠΙΛΙΑΡΔΟΥ
Υαλοκαθαριστήρας αυτοκινήτου σιλικόνης Bosch AeroEco νέου τύπου - 65cm
ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΤΕΜΠΕΛΗΣ ARMSTER 3 ΓΙΑ HYUNDAI I20 2009-2014 ΑΠΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΥΦΑΣΜΑ ΣΕ ΜΑΥΡΟ ΧΡΩΜΑ ΜΕ ΑΝΤΑΠΤΟΡΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ RATI - 1 ΣΕΤ (V01661/RT + V01567/RT)
ΚΩΝΟΙ ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΦΩΣ 50CM
ΦΑΝΑΡΙΑ ΤΡΕΙΛΕΡ ΜΕ ΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ ΤΡΙΓΩΝΑ ΜΑΓΝΗΤΙΚΑ 12V ΚΑΛΩΔΙΟ 7.5mm ΚΑΙ ΠΡΙΖΑ 7-PIN ISO -2ΤΕΜ AMiO - 2 ΤΕΜ.
Χταπόδια Πρόσδεσης Ελαστικά Super Με Μεταλλικό Γάντζο 10mm X 1 Μέτρο 2 Τεμάχια
ΚΑΠΑΚΙΑ ΒΑΛΒΙΔΩΝ ΛΕΥΚΑ OGIVA 4ΤΜΧ 
Αξιολογήσεις
Δεν υπάρχουν ακόμα κριτικές